52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Samsungi kokkuvolditav mobiiltelefon Galaxy Z Flip jõuab Eesti turule
12.02.2020

Veebruari lõpus jõuab Tele2 esindustesse Samsungi uus ja kauaoodatud kokkuvolditav nutitelefon Samsung Galaxy Z Flip, mis voldib end mööda horisontaali lahti nagu väike meigipeegel.

“Kui Samsungi eelmisel aastal välja tulnud originaalne Galaxy Fold mõjus pigem kokkuvolditava tahvelarvutina, siis uue Galaxy Z Flip näol on vigadest õpitud – tegemist palju väiksema telefoniga,” rääkis Tele2 telefoniekspert Silver Tilk.

Telefonieksperdi sõnul paneb värske Samsung Galaxy Z Flip inimesi ahhetama mitmel põhjusel. Esiteks telefoni välimus ja disain, mis on saanud inspiratsiooni Prantsuse kosmeetikafirma Lancôme´i  kompaktpuudri karbist. Pooleldi lahtivoldituna saab telefoni laua peale asetada ja videoid vaadata ning videokõnesid teha. Tähelepanu väärib ka see, et telefonikõne saab lõpetada kõigest klapi sulgemisega.

Lahtivoldituna on telefoni ekraan sama suur (6,7 tolli) kui Samsung Galaxy S20+ 5G, aga paksemate servade tõttu on korpus sama suur kui Samsung Galaxy S20 Ultra 5G telefonil. Suletud olekus on esiküljel tilluke väline ekraan, mille kaudu teavitusi ja kella vaadata. Telefoni ekraan on õhukesest plastikust ja kõrgendatud servad kaitsevad ekraani ja voltimismehhanismi. Kokkuvoldituna võrdub telefoni kõrgus umbes nelja sõrme laiusega.

Mida selle telefoni juurest ei leia, on kõrvaklapiauk, aga see olekski taolise telefoni jaoks liiga vanamoodne. Kõige suuremaid kompromisse tuleb võrreldes ülejäänud S20 seeriaga Galaxy Z Flip´i puhul teha kahjuks just kaamera arvelt.

“Kokkuvolditavate telefonidega on tehnoloogiamaailmas alanud uus ajajärk, kus seadme enda suurus ei piira enam ekraani suurust,” ütles Tilk ja lisas, et kuna telefonid ei saa füüsiliselt enam palju suuremaks minna, siis ongi uus suund kokkuvolditavate ekraanidega telefonid. 

Samsung Galaxy Z Flip on Tele2 esindustes saadaval alates 28. veebruarist ja seadme hind jääb 1500 euro ringi. Valida saab musta ja lilla värvitooni vahel.

samsung galazy flip z