52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Tele2 toob turule uued piiramatud sidepaketid
06.02.2019

Tele2 hakkab tänasest pakkuma kümmet uut era- ning ärikliendi sidepaketti. Kõik vanad paketid jäävad kehtima ning uute pakettide tingimused on soodsamad.

Tele2 müügidirektori Aare Uusjärve sõnul jäävad kõik vanad paketid kehtima ning kliendid saavad soovi korral uutele tasuta üle minna. “Selleks tasub iseteeninduses või esinduses oma pakett üle vaadata ja leida soovi korral sobivam variant,” soovitas Uusjärv. 

Uusjärve sõnul sisaldavad kõik uued paketid piiramatut andmesidekiirust, kõneminuteid ning tekstisõnumite arvu, kuid erinevad andmesidemahu poolest. “Kõige suuremad muudatused hõlmavad äriklientide sidepakette. Esimest korda Eestis tulevad äriklientidele paketid, mis on Põhjamaades või kogu Euroopas täiesti piiramatu kõneminutite- ning internetimahuga. Konkurentidega võrreldes on need tingimused ligi kaks korda soodsamad,” lubas Uusjärv.

“Lähtusime uute pakettide väljatöötamisel kolmest põhimõttest – lihtsus, piiramatud mahud ning paindlikkus. Sisuliselt tähendab see, et pakettide hinna sisse ei ole peidetud selliseid teenuseid, mida inimene ei vaja. Näiteks muusikastriimingut või seadmekindlustust ja inimene saab lisasid ise valida. Kõik uued paketid on tähtajatud – ainsana Eestis saavad inimesed igal ajal teenusest loobuda või vahetada tasuta nii odavamaks kui suurema mahuga paketiks,” ütles Uusjärv.

Tele2 vanad eraklientidele suunatud multipaketid asendatakse pakettidega “Vabadus vestelda”, “Vabadus 2”, “Vabadus 8”, “Vabadus 100” ning “Piiramatu vabadus”. Seniseid Ettevõtjapakette asendavad “Äri Eestis”, “Äri Eestis 10”, “Äri Põhjamaades 30”, Piiramatu äri Põhjamaades” ja “Piiramatu äri Euroopas”.