52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Tele2 toob turule uue teleteenuse, mida saab vaadata asukohast sõltumata
26.05.2020

Tele2 pakub koostöös Go3-ga kaablivaba teleteenust, mis lisaks Eesti telekanalitele toob vaatajateni mitmekesise valiku parimatest filmidest, sarjadest ja spordisündmustest.

„Tele2 uus Go3 teleteenus on Eesti turul esimene, millel on nutitelerite jaoks olemas äpid. Kui teiste teenusepakkujate puhul peab inimene teleka vaatamiseks enamasti ostma või rentima digiboksi, siis Go3 teleteenus toimib nutitelerites juhtmevabalt ja kogu telesisu on vaadatav Go3 äpi kaudu,“ rääkis Tele2 turundusdirektor Ines Estrin. Go3 äpp on saadaval LG, Samsungi ja Android TV nutiteleritele, samuti iOS ja Android nutitelefonidele ning tahvelarvutitele.

Go3 teleteenuse üks suurim pluss on see, et seda saab kasutada nii nutitelefonis, tahvel- ja sülearvutis kui ka telekas. Korraga saab telekat vaadata kahest erinevast seadmest. Kuna Go3 teleteenus on kaablivaba, saab oma lemmikkanaleid vaadata asukohast sõltumata. „Kuna inimesed on väga liikuvad, peab tänapäeva teleteenus inimesega kaasas käima ja olema vaadatav nii kodus, suvilas kui ka Pärnu rannas,“ ütles Estrin ja lisas, et pärast eriolukorra lõppu on arvatavasti väga vähe inimesi, kes tahaksid endiselt vaid kodus diivanil teleteenust vaadata.

Tele2 teleteenus Go3 pakub mitmekesist sisu ja meelelahutust, valikus on hulgaliselt kaasahaaravad sarju ja filmiklassikat kogu perele ning närvekõditavad spordiülekandeid. Lisaks armastatud Eesti kanalitele on Go3 valikus ka lastekanalid Kidzone, Nickelodeon ja Nick Jr, dokumentaalkanalid Viasat Explore, Nature ja History ja National Geographics, uudistekanalid BBC World News ja Euronews, filmikanalid TV1000 ja TV1000 Action ning spordisõpradele NBA TV, Setanta Sports ja mitmed teised välismaised telekanalid.

Valida saab kuue erineva sisu ja hinnaga TV paketi vahel. Soodsam pakett maksab 5 eurot ja sisaldab 31 telekanalit. Iga paketi juurde kuulub ka tasuta järelevaatamisteenus.