52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Tele2 pakub oma töötajatele võimalust piiramatult puhata
04.02.2020

Selleks, et olla telekomisektoris oma praegustele ja tulevastele töötajatele parimaks võimalikuks valikuks, uuendas Tele2 oma motivatsioonipaketti, tuues sinna sisse ka võimaluse piiramatult puhata.

Kvalifitseeritud ja sobivate isikuomadustega töötajate värbamiseks ning hoidmiseks ei piisa tänapäeval ainult rahalisest motivatsioonist,  järjest olulisemaks on muutunud ka paindlik tööaeg, arenguvõimalused ja töötaja väärtustamine.

Selleks, et töötajad oleksid tahtejõulised, motiveeritud, hea tervise juures ja õnnelikud, tegi Tele2 suuremaid ja väiksemaid uuendusi oma motivatsioonipaketis. Üks silmapaistvamaid uuendusi on tasustatud piiramatu puhkuse võimalus.

„Tele2 armastab piiramatut ja oma motivatsioonipaketti üle vaadates leidsime, et ka meie töötajate puhkus võiks olla piiramatu. See tähendab, et töötajatel pole konkreetset puhkuse limiiti, peamine põhimõte, millest me lähtume, on see, et ka kolleegid peavad õnnelikud olema. Kuna meie ettevõttes töötatakse tiimides ja tehakse koostööd, siis annab see omakorda võimaluse ka meeskonnatöö tõhustamiseks,“ rääkis Tele2 personali- ja klienditeeninduse direktor Sirli Seliov. Ta lisas, et Tele2 järgib piiramatu puhkuse võimalusega maailma parimaid praktikaid. Mitmed innovaatilised idufirmad ja globaalsed hiiud nagu Netflix, LinkedIn, Virgin, Glassdoor ja Hubspot pakuvad oma töötajatele võimalust võtta puhkust igal ajal ja täpselt nii palju, kui nad tahavad –  see töötab suurepäraselt.“

Tööandjana lähtub Tele2 kolmest aluspõhimõttest: võrdsus, suurem vabadus ja usaldus. „Oluliseks töötajate rahulolu mõjutajaks on kindlasti töökorraldus. Tele2-s usaldame oma töötajaid ja rakendame paindlikku tööaega ning pakume ka kaugtöö võimalust, mis aitab inimestel ühildada töö muu elukorraldusega,“ ütles Seliov.

Kuna tervis on iga inimese suurim varandus, siis on sisaldab Tele2 motivatsioonipakett mitmeid tervisega seotud hüvesid, näiteks spordikompensatsioon, mida töötajad aktiivselt kasutavad. Sellest aastast lisandus motivatsioonipaketti ka Eestis veel üsna vähelevinud tööandjapoolne täiendav ravikindlustus, mis täiendab riiklikku ravikindlustust. Täiendava ravikindlustusega pääseb töötaja kiiremini eriarsti vastuvõtule, ei vaja selleks perearsti saatekirja ja saab tasulist raviteenust enda jaoks väiksema kuluga.