52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Tele2 tõi turule lahenduse, mis aitab kasvatada väikettevõtjate äri
13.02.2020

Tele2 tõi äriklientide jaoks turule piiramatu mahuga lahenduse Piiramatu Äri Mobiilis, mis sisaldab innovaatilist kõnehaldusteenust, piiramatult kõnesid ja sõnumeid Eestis, Põhjamaades ja Euroopa Liidus. Seni vaid suurfirmade jaoks taskukohane olnud kõnehaldusteenus on mõeldud neile, kelle äri edu sõltub klienditeenindusest ja kliendikontaktidest.

“Ettevõtte kasv sõltub tihtipeale sellest, kui kiiresti suudetakse kasvatada kliendibaasi ja nii tulevastele kui ka olemasolevatele klientidele parimat teenust pakkuda. Tänu kõnehaldusteenusele ei jää ükski kõne vastamata ja ettevõte võidab nii aega kui ka raha,” avaldas Tele2 müügidirektor Aare Uusjärv, kelle sõnul on nende eesmärk anda väikettevõtetele jõudu oma äri kasvatamiseks. “Paljud väikeettevõtjad töötavad hommikust õhtuni selle nimel, et oma ettevõtet kasvatada. Samal ajal ei pakuta neile suurtega võrdväärseid tingimusi. Meie hinnangul on see aga vale. Väikeettevõtjatel peaksid olema samasugused tingimused kui suurtel.”

Väikeettevõtja ei pea ise muretsema, kuidas lahendus tööle saada, sest Eestis uudse lähenemisena annab Tele2 klientide käsutusse ka mobiilse kõnehalduse eksperdi, kes aitab innovaatilise lahenduse seadistada nii, et ettevõttel sellest kõige enam kasu oleks. Sama eksperdi abi saab ettevõte vajadusel ka edaspidi kasutada.

Kõnehaldusteenuse juba kasutusele võtnud autojagamisplatvormi Autolevi juht Tauri Kärsoni sõnul on lahendus aidanud neil ettevõtte igapäevatööd oluliselt lihtsustada.

„Vajasime paindlikku ning kasutajasõbralikku kõneside teenust, mis võimaldaks meil kasvava kliendibaasiga küsimustele kiiresti ja efektiivselt vastata. Kui tavaliselt pakuvad terviklikku kõnede käsitlust kallid ja keerukad kõnekeskuse lahendused, siis Tele2-st saime taskukohase kõnehaldusteenuse, mis meie vajadustele suurepäraselt vastab ja tööd efektiivsemaks muudab,“ kommenteeris Kärson.

Piiramatu Äri Mobiilis lahenduse hind algab 12-eurost kuus.