52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Oluline: muudatused Tele2 esinduste töös
05.03.2021

UUENDATUD 18.05.2021: Tele2 esindused on taas avatud tavapärastel aegadel!

Valitsuse otsusega kehtivad alates 6. märtsist uued regulatsioonid, mille eesmärk on takistada koroonaviiruse levikut. Tele2 kui sideteenusepakkuja on esmatarbeteenus, millest tulenevalt ei kehti meile kauplustele ja poodidele seatud nädalavahetuse sulgemispiirangud.

Tööandja ning teenusepakkujana tajume aga oma rolli ja vastutust tervisekriisi lahendamisele kaasa aitamises. Peame oma olulisemaks varaks inimesi – nii töötajaid, kliente kui nende lähedasi. Sellest tulenevalt oleme otsustanud, et kõrgeima võimaliku turvalisuse tagamiseks ei kohalda me oma esindustes kõiki vabastusi, mis meil elutähtsa teenusepakkujana on.

See tähendab meie klientide jaoks järgnevaid muudatusi:

  • Kõik Tele2 esindused on pühapäeviti suletud. Pühapäeviti oleme klientide jaoks endiselt mugavalt kättesaadavad e-poes ja iseteeninduses.
  • Lisaks argipäevadele on esindused piiratud tööajaga avatud ka laupäeviti. Peame oluliseks olla olemas klientidele, kellel pole võimalik nädala sees esindust külastada. Iga esinduse täpset lahtiolekuaega saad vaadata SIIT.
  • Esinduste külastamisel tuleb arvestada, et nende lubatud täituvus on 25%, mis võib kaasa tuua pikemaid ooteaegu.

Tele2 ei vii piirangute vältel läbi ühtegi kommunikatsiooni – ega turundustegevust, mis kutsuks inimesi meie esindusi külastama.

Mõistame oma rolli ühenduse hoidmisel ajal, mil oleme üksteisest eraldatud ning peame hoidma distantsi oma lähedaste ning sõpradega. Seepärast töötame väsimatult, et lahendada kõikvõimalikud esilekerkivad mured telefoni ja e-kanalite kaudu. Samuti on meie teenused ja tooted mugavalt kättesaadavad e-poes ja iseteeninduses.

Hoiame ühendust ning üksteist!