52151B6F-E1ED-4DCC-ADC0-86546BB76911 Created with sketchtool. 7F3D9EE3-ADF7-45C1-AB94-78A518DAACB5 Created with sketchtool.
83EB849E-4718-4C86-BE47-BE20EA3E028F Created with sketchtool.

UUDISED

Ole kursis sellega, mis Tele2s toimub. Loe kõige värskemaid uudiseid!

Tele2 teeb oma teenindusmudelis olulised muudatused
10.02.2020

Tele2 üks lähiaastate olulisimaid eesmärke on saada Eesti parima klienditeenindusega ettevõtteks. Selle saavutamiseks teeb ettevõte olulisi muudatusi oma teenindusmudelis. 

Esimese suurema muudatusena loob Tele2 Eestis majasisese kõnekeskuse, eesmärgiga hallata kõiki klienditoimingud ise ning ühtlustada seeläbi kanaliteülest kliendikogemust. „Meie peamine eesmärk on muuta oma tooted ja teenused nii lihtsaks ning sujuvaks, et klientidel ei oleks suuri muresid, millega meie poole pöörduda. Nii kaotasime näiteks esimese telekommunikatsioonifirmana Eestis ära leppetrahvid, letialuste hindade pakkumise, tähtajalised lepingud ning muutsime olulisemalt selgemaks hinnastamise. Ometi tahame, et kui klient meie poole pöördub, oleks probleemi lahendamine tema jaoks sujuv ja efektiivne ning ta saaks rääkida päris inimeste, mitte robotitega,“ kommenteeris Tele2 tegevjuht Chris Robbins.  

Kuigi traditsioonilise kõnekeskuse osakaal kliendisuhtluses on aastatetagusega võrreldes oluliselt muutunud, peab Tele2 seda endiselt oluliseks kanaliks. „Me tahame, et meie kliendid saaksid endale valida kõige mugavama kanali meiega suhtlemiseks,“ lisas Robbins. 

„Parimat kliendikogemust pakkuvaks ettevõtteks ei saada üleöö, selle saavutamine eeldab nii suuremaid kui väiksemaid muudatusi ja järjepidevat tööd. Seepärast on teine suurem muudatus seotud uue inimesega meie klienditeenindusmeeskonnas. Nimelt asus Tele2-s tööle teenindusguru Helena Viiroja, kelle ülesandeks on kontori ja esinduse töötajate koolitamine, inspireerimine ning Eesti parimate teeninduspraktikate väljatöötamine. „Tele2 jaoks ei ole tegemist tavalise teenindusjuhiga, vaid nagu tema ametinimetuski viitab, siis eelkõige õpetaja ja eeskujuga,“ selgitas Robbins.

„Tunnen, et olen leidnud Tele2 näol endale mõttekaaslased, out-of-the-box mõtlejad, kes teevad oma tööd südamega. Mul on hea meel liituda organisatsiooniga, kus on paigas selge soov pakkuda parimat kliendikogemust ja teha seda oma unikaalsel viisil. Tele2 teeninduse keskmes on hoolimine oma klientidest, kliendi loo kuulamine, kaasamõtlemine ja sobiva lahenduse leidmine. Minu esimesed plaanid hõlmavad eelkõige tegevusi, mis toetavad meie teenindajate arengut, et nad tunneksid ennast oma igapäevases rollis veelgi paremini,“ ütles Tele2 teenindusguru Helena Viiroja.